billede 2

Faget håndværkervikar lyder da helt vildt spændende

Hejsa venner. Jeg håber det går rigtig godt for jer derude. Det er i hvert fald ikke svært for mig at indrømme, at jeg har det helt fantastisk for tiden, men det er formentlig grundet det her fantastiske vejr. Det sætter desuden virkelig tankerne i gang. Man bliver jo bare enormt glad af solskin og varme grader, hvilket gør at man jo får plads til at tænker over andre ting end de sædvanlige kedelige ting man går rundt og fumler med i sin dagligdag som lektier, problemer med kæresten og andre stressende ting der virkelig kan ødelægge ens dag. Men nu, efter vejret er blevet så fantastisk, har jeg virkelig fået tid til at tænke over et erhverv jeg kunne tænke mig at arbejde med.

 

Det blev ikke lige bodybuilder

Det var nemlig en af mine kammerater som begyndte at snakke om at blive håndværkere, hvilket faktisk tiltalte mig utroligt meget. Jeg havde altid drømt om at lave et eller andet arbejde hvor jeg skulle bruge min krop. Det vil sige, jeg havde jo, som I nok efterhånden godt er klar over, rigtig mange gange overvejet at blive bodybuilder eftersom jeg jo bruger rigtig meget af min tid på at træne nede i fitness World, men det var bare som om at det ikke var det helt rigtige.

 

Jeg blev helt vildt hooked på det

Så overhørte jeg nogen snakke om at man nu kunne blive noget der hed håndværkervikar. Det lød helt vildt spændende, så jeg valgte at tjekke det ud på internettet. Da jeg havde researchet lidt omkring det blev jeg endnu mere hooked på det, og var helt hundrede procent overbevist om, at dette var præcist det jeg ville arbejde med når jeg blev voksen. Jeg skulle i hvert fald ikke have et eller andet kedeligt kontor job, hvor jeg skulle sidde og kede mig hele dagen.

Det var alt fra mig – nyd vejret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *