OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er hånddukker ikke lidt noget for småbørn?

Jeg bliver lidt nødt til at fortælle jer om den her kvinde jeg var på date med forleden, som begyndte at lege med hånddukker mens vi sad ved aftensmaden – hvem gør lige sådan noget? Vi sad rent faktisk og havde det super hyggeligt da vi spiste, og så lige pludselig hiver hun en sok på hånden op foran bordet og begynder at mime med munden. Jeg var mundlam, og vidste slet ikke hvad jeg dog skulle sige til det. Det var ikke fordi jeg ligefrem havde regnet med at hun kunne finde på at finde sådan en lille dukke der frem imens vi sad og hyggede os.

 

Sådan noget børneleg

Er det ikke lidt noget man gør når man skal prøve at være sjov overfor en baby eller sådan noget? Man sidder da ikke med en dukke på hånden når man er på date for første gang, og begynder at skabe sig på den måde. Det kan jeg umuligt være den eneste der tænker i hvert fald. Hvis der er nogen af jer, der synes at jeg er helt gal på den, så er I meget velkomne til at skrive det til mig, men jeg fandt det seriøst på ingen måde sjovt.

 

Traumer for livet

Det har måske noget at gøre med at jeg som lille var lidt bange for de der små dukke-sokke dyr ting, og siden da ikke har brudt mig om det på hverken den ene eller den anden måde. En ting er i hvert fald helt sikkert. Jeg skal aldrig nogensinde ses med den her kvinde igen, og jeg vil ikke råde jer til at komme sammen med kvinder som synes at dukker på hånden er noget af det sjoveste der findes. Man kan ikke stole på dem, og de har ikke nogen humor. Det var alt herfra, så pas på jer selv derude, og held og lykke med det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *