1

En private label kosmetik kind of girl

Hejsa piger og drenge, og stort velkommen her til bloggen. Jeg håber I alle sammen nyder denne smukke og friske dag, som heldigvis ikke har budt på alt for meget vind, hvorimod der så har været plads til en forbandet masse kærlighed! Jeg er vild med det! I dag skal jeg lige fortæller jer om en pige jeg er begyndt at skrive lidt med, som tydeligvis er en private label kosmetisk kind of girl, altså de der tøser der står nede i føtex og passer sig selv i parfume afdelingen.

 

Hun kan være god nok

Dem man ikke rigtigt føler at man kan spørge om noget, fordi de virker så ubegavede og ligeglade at de ikke ville have nogen som helst anelse om hvad de dog skulle gøre af sig selv hvis man spurgte om noget, der rent faktisk handlede om et produkt i butikken, ud over det, der lige er i hendes afdeling. Men det viser sig så at hun faktisk er rigtig klog og sød, og har givet mig et helt andet indblik på de her piger. Før i tiden ville jeg slet ikke have givet dem en chance, men det tænker jeg at jeg fremover vil gøre.

 

Hvad jeg vil med det her

Det her er egentlig lidt et opråb om at man ikke skal dømme bogen på dens omslag, som man på så godt dansk siger. Det kan jo være at man går glip af en helt ud fantastisk person, som man måske senere kunne kalde for sin kæreste, hvis det skulle gå hen og gå godt, og så ville det da være en skam hvis man skulle ødelægge det for sig selv bare fordi man var lidt for stolt til at date hende den polerede dame fra matas. Det var alt jeg havde til jer. Så husk det nu – ik døm bogen før du har læst den! Vi ses snart derude, hav det fantastisk dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *