Montecristo

En Montecristo er en sikker sejre

Så kommer endnu et tip, men denne gang er det til damerne. Hvis i vil sikre jer en sejr hos en af de fine mænd, så har jeg rådet der vil sikre jer sejr hver eneste gang. Den kan også bruge på en af de ældre mænd, og især hvis i allerede kender lidt til ham og hvis han er til cigar.

En god whiskey i den anden hånd

Hvis i kender jeres date bare lidt, og ved om han er til en god cigar, så er det vigtigt det er den rigtige slags. Det kan nemlig være svært for jer piger at vælge den rigtige, og især hvis man ikke kender noget til det. Ligesom jeres tøj skal være det rigtige mærke, så skal en cigar også. Skal i prøve en sikker vinder, så skal i give ham en Montecristo. Jeg har fundet den til at være god til alle, og en som kan bruges til alt. Den kan nydes nytårsaften, eller bare en lækker fredag.

Hvis i så skal forkæle ham den lille tand ekstra, så går en cigar i god hånd med en whiskey. Der er nogle mænd i 20’erne der er til det, men for det meste er det de ældre. Jeg personligt er opvokset lidt i cigar og whiskey verden, da min far var en stor fan af det. Jeg har derfor selv prøvet det, selv da jeg var helt lille. :)
Jeg synes det er så forfriskende, det fjerne alt stress og man slapper virkelig af i sig selv. Hvis i ved jeres mand er til det, så forkæl ham lidt ekstra en fredag og giv ham en god cigar.
Kender i ellers en god vinder hos mænd, har i været sammen med en der altid skulle have en hver fredag? Og hvilken slags skulle han så have?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *