1

En lejlighed fyldt udsmykket med Chic antique

Hejsa alle sammen! Stort velkommen i dag til bloggen – jeg håber selvfølgelig at I har haft en fantastisk dag, og den bliver ved med at fortsætte i den retning. I hvert fald vil jeg gerne i dag fortælle jer lidt en fantastisk historie, som endte i vild romance forleden dag, hvor jeg som sædvanligt var på en date. Det er efterhånden bare blevet en selvfølge at jeg har mig en date klar til hver dag, så hvis jeg skulle få lyst til en date har jeg altid en i baglommen. Dette havde jeg også på denne særlige dag, hvor jeg faktisk ikke havde regnet med at det skulle blive nogen vanvittigt god date, eller at der ville blive gjort synderligt meget ud af det. Denne tanke vendte sig så om da jeg opdagede hendes Chic antique fyldte lejlighed.

 

Noget af et chok

Jeg blev godt nok virkelig overrasket da jeg bankede på døren og hørte inde fra lejligheden ”der er åbent, kom ind!” For da jeg kom ind var der linet op med flotte møbler, stearinlys i vindueskarmene, en dæmpet belysning og gang i de flotte møbel accesories rundt omkring. Jeg tror faktisk aldrig at jeg har set så flot et hjem før, så det tog i hvert fald kegler hos mig, må jeg ærligt indrømme.

 

Gang i romancen

Jeg gik videre ind i lejligheden og fandt hende liggende i et badekar midt inde i lejligheden som bare stod der. Det var noget af en overraskelse, og jeg skyndte mig selvfølgelig bare at hoppe med ned i karet sammen med hende. Hvem skulle have troet at jeg ville være så vild med sådan noget spas? Jeg plejer ikke at være så romantisk anlagt med mindre der er et eller andet særligt tilfælde hvor jeg skal imponere en kvinde, hvilket sjældent er nødvendigt! Det var faktisk bare lige historien jeg ville dele med jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *