Hypnose Uddannelse

En hypnose uddannelse

Hej igen derude til jer på bloggen, jeg håber at i nyder jeres onsdag aften her, det kan i i hvert fald tro at jeg gør. Jeg har haft en masse dates her på det seneste, og de er gået overraskende godt, og jeg tror jeg ved hvorfor. Jeg har nemlig taget en Hypnose uddannelse, og den har virkelig hjulpet mig til at score en masse damer, ikke så meget fordi jeg har hypnotiseret dem, men fordi jeg har lært en masse tricks om hvordan personer tænker, og hvordan man kan bruge det til at forføre dem. Det giver også en masse gratis drinks når man er i byen, for du kan jo nemt forføre dem til at give dig et par drinks når du kender deres tankegang.

 

Hvordan får man det?

En Hypnose uddannelse får man på et 3 dages kursus på Bornholm. Jeg havde fundet ud af det igennem en ven, og han viste mig hjemmesiden hvor jeg kunne finde det. Jeg bestilte kurset, og bookede en plads på færgen til Bornholm. Så pakkede jeg en lille taske med lidt tøj og nødvendige sager, og drog imod Bornholm. Turen med færgen var ret lang, men jeg klarede den. Derovre fik jeg et langt kursus i hvordan jeg skulle hypnotisere og analysere folks adfærd. Der var selvfølgelig også mange øvelser vi skulle lave på hinanden, og det blev til nogle ret sjove snapchats når folk gik rundt og legede kyllinger. Jeg fik virkelig meget ud af det, og glæder mig virkelig til at bruge det i mine fremtidige byture.

 

 

Tusinde tak fordi at i gad og læse med her på bloggen igen i dag, det betyder som altid super meget for mig at i gider og bruge tid på at læse mine små fjollede indlæg. Jeg kan helt klart anbefale en Hypnose uddannelse, det er virkelig noget der virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *