bild 8

Disse moderne plakater gjorde mig virkelig hooked

Hej alle sammen! Velkommen tilbage på bloggen – jeg kan godt love jer for at jeg har savnet at skrive til jer alle sammen. I dag vil jeg faktisk gerne fortælle om noget lidt ud over det sædvanlige. For ja, I er jo nok vant til at høre om en helt masse sære tanker jeg gør mig i løbet af dagen om hvad jeg gerne vil opnå i fremtiden, og hvilke ting jeg gerne ville da jeg var lille. Det kommer derimod i dag til at handle om noget jeg var til for ikke så lang tid siden, nemlig da jeg var til Distortion sidste år. Det er trods alt ikke SÅ lang tid siden.

 

Jeg spottede lidt kunst ud af øjenkrogen

Det blev nemlig alligevel lidt kulturelt da jeg stod og trampede til Kidd sammen med mine bedste veninder. Jeg havde ikke regnet med at jeg lige skulle se noget kunst imens jeg var herovre, men jeg er selvfølgelig altid åben for noget ny og lækker kunst. Det er trods alt det jeg bruger rigtig meget af min tid på, og det jeg gerne vil arbejde med når jeg bliver gammel. Den form for kunst jeg så var moderne plakater som hang rundt omkring. De var helt vildt lækre og jeg havde bare lyst til at rive dem alle sammen ned og tage dem med hjem, for at hænge dem op på mit eget værelse.

 

Plakater lige efter min smag

Dog måtte jeg lige holde mig i skindet og så finde min egen kunst at hænge op på værelset, hvilket var en søgning jeg naturligvis påbegyndte ligeså snart jeg var kommet hjem. Heldigvis fandt jeg en masse moderne plakater inde på en hjemmeside, som alle var lige efter min smag. Det var svært ikke bare at bestille dem alle, i og med at mit værelse er så stort at der faktisk sagtens kunne være plads til det. Men sådan er det jo. Hold ud alle sammen, ses snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *