z1

Det er vigtigt at borddækning er i hus

Der er visse ting som er vigtigt når man skal have en date på besøg, og de ting vil jeg gerne fortælle jer lidt om. Eksempelvis er en ting som borddækning faktisk overraskende vigtigt. Hvis man selvfølgelig ikke dækker bord sammen, hvilket også kan være vildt hyggeligt sommetider, så vil det være et super smart trick af dig at have forberedt et flot bord som hun kan blive lidt imponeret over. Det viser at du vil gøre noget ud af hendes besøg, og så føler hun sig vigtig. Frem for de mennesker som nærmest bare glemmer at kvinden kommer på date, og så står man der og lige er kommet ud af badet, og virker sindssygt ligeglad med hendes visit.

 

Lussing og farvel

Den fejl lavede jeg faktisk selv engang, og ved derfor at det er super vigtigt at lade være med at gøre den slags, for det kommer der aldrig noget godt ud af. Hende jeg skulle have haft på besøg gav mig bare en stor lussing og smuttede igen. Det kan man måske også sige var lidt at overreagere, men det ved jeg ikke. Faktisk er jeg lidt enig i hende. Jeg kunne godt forestille mig hvor irriterende det må have været at stå og have stadset sig op til en vildt hyggelig date, og så er modparten slet ikke klar. Det er egentlig hele formålet jeg vil fortælle jer om i det her oplæg – virk forberedt!

 

Nøglen af det hele

Der er ikke noget værre end en vært som virker ligeglad eller kommer for sent fra det man har aftalt – hvorimod kvinderne her er lidt undskyldt. Man må gerne komme lidt for sent, men også kun lidt. Det er et trick fra hendes side af som bare skal narre dig til at tro at daten ikke betyder så meget for hende, og det bare er ”endnu en date”. Men jaja, bare hold øje derude – vær forberedt på jeres dates!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *