kinesisk kusine

Det bedste er Kinesisk restaurant København

Som iværksætter, er det ikke altid lige let at få tiden til at lave mad. Dette kan jeg med virkelig have lov at sætte tryk på, men sådan er det at komme hjem sent og stå tidligt op. Min ekskæreste, som ikke er der længere, plejede at lave mad – men nu da hun ikke er her længere, er det svært at få til at køre rundt. Men jeg vil give nogle hurtige råd, til hvordan jeg plejer at gøre det. Igennem længere tid levede jeg bare af rugbrød, men det er bare ikke holdbart i længden. Man bliver drøn hurtigt træt af det, så er det i virkeligheden også dyrt, hvis man ønsker ordentligt pålæg til. Derfor er jeg blevet en noget større forbruger af fastfood, men hvis det er lidt som buffet, er det muligt at blande en sund ret. Så rigtig mange aftener, er det hvad jeg får at spise.

Fastfood og energidrikke

Selvfølgelig lever jeg ikke kun af fastfood, men også af energidrikke. Det er måske lidt overdrevet, men der bliver virkelig kastet meget af den slags i skrutten. Flere af mine andre venner som også er iværksættere, gør det ligeledes. Men nu kommer mine guldråd, til jer som også har det problem. Nu bor jeg selv i København, så der er mange muligheder. Men jeg er typen der både går op i kvalitet og service, da jeg elsker en glad mand/kvinde bag disken – det gør virkelig oplevelsen bedre. Alle dem jeg kender, inklusiv mig selv spiser på en Kinesisk restaurant København. De har alt hvad man kan drømme om, så er det også virkelig billigt. Derfor kan jeg sagtens spise der hver aften, uden det går udover mit meget beskedne madbudget.

 

Men jeg tænker dette var alt for denne gang, så jeg håber i finder ud af alle sammen. Ellers er det vigtigste bare at det fungere for jer, så skal det hele nok gå godt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *