comfy copenhagen

Dejlig pige, god stil med comfy copenhagen

Det er relevant for mig at min pige skal gå ordentligt klædt, i denne periode har jeg haft lidt med en pige, altså vi er ses en del. Derfor kommer de typiske problemer, eller episoder, hvor hun bliver meget personlig og meget mere sig selv – hun glemmer så ofte sit tøj hos mig, hvor jeg flittigt kigger mærker igennem. Det er som sagt vigtigt at hun går pænt klædt, men hun må også meget gerne have et ordentligt mærke på. Altså det er ikke fordi jeg er snobbet, men jeg ønsker ikke tøj fra Bilka som eksempel. Altså H&M kan sagtens gå, da de laver noget pænt lavpristøj – så længe hele hendes outfit ikke består af H&M.

Husker hvem man er

Det er vigtigt at man husker på hvem man er, hvilket jeg som oftest glemmer, når jeg knytter mig til en pige. Samtidig må jeg huske at passe mine venskaber, da det ikke er alle af ens venner, som bliver ved med at hænge ud, hvis man ikke har tid. Det har jeg en gang oplevet før, hvor jeg blev sorteret fra af min tidligere drengegruppe, da jeg altid sagde nej, da vi prøvede at aftale at lave noget sammen. Det kan jeg sagtens forstå de blev trætte af, da jeg også selv ville have reageret sådan. Men altså noget der har gjort mig rigtig glad ved min nye dame, det er at hun elsker mærket comfy copenhagen. Det beskriver hendes stil meget godt, da hun har valgt et mainstream mærke, som alle alligevel har. Synes hun får noget personlighed den vej rundt, så man ikke bare minder om alle de andre piger.

Vise hvor længe det vil holde

Men jeg er glad for hende jeg har nu, så må tiden vise hvor længe det vil holde – så skal det nok blive godt. Ellers så må jeg ud på nogle dates igen, det er jeg efterhånden også ret erfaren i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *