Davidoff-parfume-cool-water

Davidoff parfume er bedst på første date

Endnu engang velkommen til min blog! Idag skal det handle om Davidoff Parfume. – Det er med stor ære at jeg kan få lov til at lave mit første “rigtige” indlæg, som idag skal handle om hvilken parfume som er den bedste at påføre sig selv, på første date.

En ting som er helt klar, er at duften er et vigtigt førstehåndsindtryk, når du skal på date. Derfor er det vigtigt at du vælger den helt rigtige til dig, som sender de rigtige signaler. Personligt er mit valg parfume fra Davidoff. Det lidt sjove ved Davidoff, er at de oprindeligt er kendt for at producere tobak, men siden 1984 har de været en af de førende parfume-mærker i hele verden.

Davidoff parfume – Cool Water

Den parfume som jeg selv har valgt, og som helt klart er min favorit fra Davidoff, er den som går under navnet “Cool Water”. Jeg har aldrig oplevet nogen, som har været negative over min duft, når jeg har påført mig denne, og faktisk bliver jeg ofte spurgt hvad navnet på min parfume er.

Hvis jeg skal anbefale en parfume til dig, som med sikkerhed vil give PLUS-point på første date, så vil jeg i høje grad anbefale dig en Davidoff parfume. Hvis du øsnker at følge mine råd 100%, så bør du især holde øje med Davidoff parfumen, som går under navnet: “Cool Water”.

Parfumen har en maskulin og genkendelig duft, hvilket er vigtigt, da pigerne ofte vil forbinde den med noget godt.

Det gode ved parfumer er, at man ofte kan starte med at købe en parfume i 30/40 ml. og så ofrer man ikke særlig mange penge på parfumen første gang. Hvis du ønsker at prøve den Davidoff Parfume, som går under navnet Cool Water, og du ikke er helt sikker, så er det altså en god idé at købe en af de mindre flasker i første omgang.

God fornøjelse med det, og jeg håber at du kan bruge mine råd.

Til vi ses næste gang!

/LAU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *