tandlæge Østerbro

Daten sluttede af hos en tandlæge på Østerbro

Hejsa alle sammen, og velkommen igen til bloggen. Jeg har naturligvis igen været på en date igen, og det skal I da selvfølgelig ikke gå glip af at høre lidt om. Det var faktisk også en lidt særlig en af slagsen, men jeg må indrømme at det gik langt bedre end forventet. Jeg føler nemlig lidt at jeg på det seneste ikke har været forfærdeligt heldig med mine dates, men denne her gik faktisk ufatteligt godt, hvis jeg selv skulle sige det. Lad mig i hvert fald lige forklare for jer, så kan I jo selv bedømme hvorvidt I mener at jeg klarede mig godt eller ej – jeg kan tåle kritik!

 

Afsted til Operaen

Det hele startede med at vi mødtes ude foran operaen for at se en ballet jeg havde købt billetter til. Hun er en kvinde jeg har kendt over en længere periode, så det gav rimelig god mening at jeg gjorde lidt ekstra ud af det, frem for at det bare var en eller anden sædvanlig date på en tilfældig restaurant jeg tænkte hun ville syntes om. Derfor tænkte jeg at vi skulle ud og opleve, så jeg inviterede hende da på en omgang ballet og smuk musik, hvilket hun var helt vild med. Det glædede mig selvfølgelig og gav mig lidt ekstra håb for at jeg måske ville klare mig ret godt på daten.

tandlæge Østerbro

Alt i alt var det vel meget godt

Senere slutter balletten, og vi er på vej ud da det utænkelige sker. Det var så utroligt uheldigt, det må jeg virkelig indrømme. En mand var ved at tage sin jakke på, og i det han glider armen gennem sit ærme rammer han min date lige på munden og hun begynder at bløde ud fra tanden. Vi besluttede os hurtigt for at komme afsted til den nærmeste tandlæge vi havde kendskab til, en tandlæge på Østerbro. Her sad vi egentlig bare og snakkede videre og det var utroligt heldigt. Alt i alt en rigtig god date, faktisk. Det var alt fra Lau – Hav en dejlig aften alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *