02

Date med at lave nyt køkken til hende

Velkommen til dating bloggen nummer et! Som sædvanligt handler det primært om tips eller dates jeg har været på, og i dag skal I lige have endnu en historie fra engang jeg var på date med en dame som faktisk begyndte at blive super hyggelig i slutningen hvor vi havde bikset lidt ved et nyt køkken hun lige skulle have sat i stand. Jeg havde ikke lige regnet med at det ville være så hyggeligt, men det blev det helt sikkert. Så får man også lov til at vise kvinden at man er lidt af en handyman og det kan kvinder altså helt vildt godt lide. De elsker at se den mandlige side af manden, for det synes de altid er helt vildt sexet.

 

Kvinder er helt særlige

Jeg synes jeg har hørt at det ligger i generne at de godt kan lide sådan noget, og det stammer helt tilbage fra gammel tid hvor mændene skulle tage sig af kvinderne, hvilket har gjort at de er helt vilde med når mænd kan lave sådan nogle ting der eksempelvis skal sættes i stand. Så daten blev vildt hyggeligt hvor vi endte med at sidde i sofaen og drikke lidt vin. Jeg kan altså godt anbefale at man lige hjælper til ved sådan noget hvis man er på en date eller noget i den stil.

 

Forskellen på mænd og kvinder

For det første bliver det super hyggeligt, og for det andet kan du være sikker på at man måske har større chance for at man bliver heldig senere hen på aftenen. Det er jo ikke for sjov at diverse kostumer ofte er sådan nogle handy ting som kvinderne kan dåne lidt over. Der er mænd og kvinder dog en helt del forskellige – og så alligevel ikke. Men fryd jer over hvis I kommer på en date hvor I kommer ud for sådan noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *