waveboards

Da daten blev aflyst for waveboards og andre børneting

Velkommen til jeres yndlingsblog, eller, i hvert fald når det kommer til super uheldige dating historier! Og denne gang er, som jeg plejer at sige, selvfølgelig ikke spor anderledes frem for mange af mine andre dates, som er endt i fiasko. Der er altid et eller andet der lige ikke skal spille ved daten som gør at jeg ikke længere gider at se den pige jeg nu har været ude med. Men sådan er spillet, og det må man bare affinde sig med hvis man gerne vil finde en kæreste. Dog er det det hele værd, for man lærer altid utroligt meget af hver eneste date som ikke lige går som man turdet håbe på. Denne gang var en enorm smutter, som I altså lige bliver nødt til at høre om, selvom jeg ikke er utroligt meget for det.

Moden og fremme i skoene

Jeg havde skrevet med en pige over en længere periode som lod til at være super moden og rigtig fremme i skoene, lige præcis som jeg kan lide mine piger. Det viste sig så at jeg havde taget enormt meget fejl lige på det punkt. For pludselig efter at jeg havde skrevet med hende i et par uger bryder hun lige pludselig ud at hun havde noget hun blev nødt til at droppe den date vi havde aftalt at skulle tage på. Egentlig okay at hun blev nødt til at aflyse fordi der var noget der var dukket op hun ikke kunne droppe, det var det, der kom bagefter der var noget rigtig skidt.

waveboards

Lidt for ung til mig

Kort efter spurgte jeg hende lige hvad det egentlig var at hun skulle. Det viste sig så at hun åbenbart havde en aftale med hendes veninder om at de skulle ud og stå på waveboards hele dagen. Den havde jeg ikke lige set komme. For efter det kunne jeg ligesom regne ud at hun ikke var helt gammel nok for mig til at jeg burde date hende… Super akavet på samme tid med at det var vildt uheldigt, taget hendes personlighed i betragtning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *