Camonien

Caminoen en god vandretur til en date

Så hvordan planlægger man den bedste date? Der er mange der synes en biograftur og middag er det bedste, men de tager fejl, og de har slet ikke prøvet det bedste. Jeg var i Frankrig fordi jeg skulle lave den berømte vandretur Caminoen. Jeg mødte en pige 2 dage før, og tænkte det kunne være spændende at tage turen sammen.

Hun syntes det var den bedste date nogensinde!

Vi startede Caminoen rejsen i Frankrig og sluttede i Spanien, det var en fantastisk vandretur. Vi gik i ca. 30 dage, altså næsten et måned, vi tog det stille og roligt og gik ca. 20 km om dagen. På vejen var der disse steder man kunne bo og sove, og selvom vi havde lyst til at holde en pause en af dagene så var vi nød til at fortsætte. Hvis man endelig stopper, jamen så stopper man ofte ikke kun 1 dag, og det var der simpelthen ikke råd til.

Under hele turen snakkede vi frem og tilbage, det var helt fantastisk. Jeg lærte hende virkelig og kende, og hun sagde det var den bedste date nogensinde. Det var noget helt andet end bare at sidde og snakke, men at gå ude og opdage verden, det var der noget specielt i.

Da vi kom hjem

Vi er nu kommet hjem til Danmark, efter 1 ekstra uge i Spanien. Vi har været sammen hele turen, og det var så spontan at møde en anden på den måde. Hele oplevelsen med hende har ændret alt, og vi skal engang i næste uge på endnu date. Det er så hende der skal sørge for den, nu hvor jeg allerede har inviteret hende ud. Jeg glæder mig til at se hvad hun finder på, især efter jeg er en hård kritiker til dates… Og alt den snak vi havde, omkring hvad en god date skal indebærer og hvordan en date hurtig bliver kedelig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *