tekstforfatning

Bruger man tekstforfatning som blogger?

Flere af mine venner har spurgt om man for udarbejdet korrekturlæsning eller tekstforfatning som blogger. MEN surprise surprise – Det gør jeg ihvertfald ikke – Jeg ved ikke hvordan de fleste andre bloggere gør, men dem som jeg har snakket med siger ihvertfald det samme – De læser selv korrektur, og laver selv tekstforfatning.

Men jeg tænker også? Hvilken blogger med respekt for sig selv, ville få en anden til at skrive inde indlæg – Jeg mener bare at det er noget man selv bør gøre, når det er ens egen blog.

Jeg bruger selv rigtig meget tid på at udarbejde mine tekster, så de fremstår professionelle og strukturerede, selvom jeg ikke arbejder med tekstforfatning til hverdag, men jeg tror bare at hvis man gør det bedste, så vil ens læsere, også gerne fortsætte med at følge én.

Men jeg mener stadig at tekstforfatning er vigtigt, eller ihvertfald korrekturlæsning, hvis man skal drive en blog på professionelt plan.

Det kræver dog at man får en indkomst fra sin blog, hvis det skal lade sig gøre at få en tekstforfatter eller korrekturlæser tilknyttet sin blog, da det ellers vil være dyrt, blot at tage penge fra opsparingen.

Hvis der er nogen bloggere som har erfaring med at få lavet enten tekstforfatning eller korrekturlæsning, så vil jeg meget gerne i kontakt til mig, så jeg kan høre lidt om hvordan dette gøres.

Jeg håber fortsat de fleste af jer læser med, selvom dette ikke har været et indlæg omkring dating-råd, som jeg plejer at skrive om. Jeg vil forsøge at lave flere indlæg fra nu af, da jeg ikke har lavet i lang tid.

OVER AND OUT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *