smart alarm

Brug et alarmsystem til at skrue op for hyggen

Hej allesammen. Jeg har desværre haft indbrud for nogle måneder siden, og derfor valgte jeg at investere i en alarm. Jeg tænkte, at det bare ville være en træls omkostning, men faktisk kan mit nye alarmsystem meget mere, end jeg havde regnet med. Det kan faktisk bruges til at skrue op for hyggen, når jeg har dates med hjemme.

Det der er smart, og som kan gøre tingene mere hyggelige, er at jeg kan styre alt strømmen og varmen i mit hus via en app på min telefon. Hvordan gør det tingene mere hyggelige? Ja, det betyder jo at jeg kan justere lys og varme direkte fra sofaen, spisebordet eller sengen, uden at skulle forlade min date. Fryser hun? Ja, så skruer jeg op for varmen. Skal vi have slukket lyset? Ja, så slukker jeg da bare lyset med min app. Super smart! Jeg er lidt af en gadget-freak, så jeg elsker virkelig alle de muligheder, jeg har med mit smarte system.

Den alarm jeg har, er et alarmsystem fra Trueguard. Det fungerer bare, og var super nemt at installere. Udover at det kan en masse smarte ting, giver det mig selvfølgelig også en masse tryghed i hverdagen, som jeg sætter stor pris på. Det er dejligt at kunne forlade sit hjem, uden at skulle bekymre sig om ubudne gæster. Selv når jeg er på ferie, kan jeg bare lige hurtigt checke app’en, hvis jeg har lyst til at checke op på hvordan mit hjem har det. Det er rigtig rart, for så ligger man ikke ved poolen og bekymrer sig. Jeg har faktisk ikke haft indbrud siden jeg fik alarmen. Om det skyldes alarmen, eller om det bare er held, det ved jeg ikke. Men jeg er i hvert fald godt tilfreds med min investering.

Held og lykke med jeres dates derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *