billig parfume

Billig parfume til din date

En af de vigtigste ting man kan gøre, når man skal på date, er at påføre sig selv en parfume, og her er der 2 ting man bør være opmærksom på. Det skal være en god parfume, og det skal være en billig parfume.

Det at det skal være en billig parfume, er selvfølgelig kun for din skyld, så du ikke behøver at investerer i dyre domme, for at få en god parfume til en vigtig date. Men det kan være rigtig svært at vælge den rigtige parfume, især når det skal være en kombination af billig og god.

Men hvad er det bedste man kan gøre?

Det som er min personlige holdning, er for nogen ikke særlig moralsk, men jeg mener at man blot må følge med tiden og udnytte den.

Det man gør er at man går ned i den lokale Matas, eller andre butikker som forhandler parfume. Her prøver man de forskellige parfumer som man enten ved er gode, eller som man har lyst til at prøve. Nu er det vigtigt at man skriver navnet på Parfumen bag øret, så man kan huske enten den ene, eller de flere forskellige parfumer som man synes er gode.

Når man kommer hjem, skal du nu i gang med at surfe på internettet. Alle de navne på parfumer, som du har notere var gode, begynder du at søge på, på Google, for at finde ud af hvor meget du kan spare, og ikke mindst hvilken parfume det skal vælge.

Du vil som regel opleve at du ihvertfald kan spare op imod 20-30% – Jeg har til tider været så heldig at jeg har kunnet spare hele 75% på en parfume, og der valgte jeg selvfølgelig at købe den med det samme.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre jeres mening omkring dette – Synes i det er umoralsk at benytte sig af ovenstående fremgangsmåde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *