9

Baderinge og badesko i den lokale svømmehal

Hej læseren, velkommen til min fantastiske blog, hvor jeg dag efter dag kan fortælle jer om et nyt tip eller en ny date jeg har været på, som formentlig er endt i fiasko, og i dag er ikke en undtagelse fra de andre eksempler. Jeg var nemlig på en date, hvor jeg igen tænkte at jeg ville gøre noget lidt ud over det sædvanlige, hvilket jeg nok bare skulle have lodt være med, for hun var åbenbart ikke helt tosset med idéen. Planen var at jeg ikke ville fortælle hende hvor vi skulle hen, og så ville jeg se hendes reaktion når vi kom frem til stedet, for at se hvordan hun havde det med overraskelser, som jeg jo er vildt glad for.

 

Nyt køb i receptionen

Vi aftalte så at jeg bare skulle køre hende et sted hen, og hun anede ikke hvor det var, for hun var ikke fra min by. Jeg tog hende så med til den lokale svømmehal, og da hun steg ud af bilen og så det var en svømmehal blev hun helt paf. Det viste sig så at hun ikke rigtigt kunne svømme og desuden var lidt bange for vand på fødderne. Vildt mærkelig fetich. Så hun hoppede i sine badesko som hun lige havde købt i receptionen, og lånte også en badering fra svømmehallen så hun rigtig var i sikkerhed.

 

Come on, tøsen…

Det var altså lidt ynkeligt, og jeg havde seriøst lyst til bare at efterlade hende ude på det dybe for at se hvordan hun reagerede. Så ja, endnu en forfærdelig date. Jeg håber virkelig snart jeg får noget held med mig, for eller begynder jeg at tvivle på om det er mig der er noget galt med… Hav en rigtig god dag alle sammen, jeg håber ikke at I derude kommer til at have ligeså lidt held med datingen som jeg har haft den sidste meget lange tid, for det er ikke noget som helst menneske værdigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *