6

Både vinterdæk med fælge samt handsker og huer

Hvad så derude! Er der kærlighed i luften derude, eller er det efterhånden bare blevet alt for koldt, siden man jo efterhånden både har brug for vinterdæk med fælge og de helt store dynejakker så man ikke længere kan vise sine mavemuskler frem til de søde piger. Jeg vil I dag gerne fortælle jer om hvordan man kan charme sig ind på damerne, på trods af at man af og til kan komme til at ligne lidt af et fjols med de store vinterjakker om sig. For selvom det er vinter er der super mange små tricks man godt kan gøre for at score lidt billige point hos damerne.

 

Hvordan er det lige jeg flasher min pack?

Den mest simple metode til lige at komme til at flashe packen er helt klart lige at lave sweater-snigeren. Hvis man på et tidspunkt bevæger sig indenfor hvor der er god varme på, og man godt kan tillade sig at smide jakken og sweateren så bare sørg for at du lige kommer til at hive lidt for hårdt fat i sweateren og presser ind mod kroppen, så t-shirten og vil blive revet med op. På denne måde vil dine mave blive afsløret og damerne vil stå og dåne på sidelinjen. Prøv det, med mindre du ikke rigtigt har noget at prale med derinde, for så bliver det sgu bare pinligt.

 

Gem ikke dine t shirts!

Selvom det godt kan være fristende at smide t shirts langt ind bag i skabet, så hold lige fast på dem! For det er jo ikke alle steder det er koldt, for når man kommer indenfor kan man jo sagtens flashe overarmene i sin t shirt. Desuden kan det også hurtigt blive for varmt hvis man altid har sweater på og intet andet. Så tag lige de her tips til dig, og så er du skudsikkert klar til at gå vinteren, og damerne, i møde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *