Dating

Akupunktur Aalborg, skal ikke have en dame der arbejder med nåle

Hej bloggen, jeg er igen frisk med mine kække fortællinger. De omhandler som altid dates, som både har gået godt, men for det meste dårligt. I virkeligheden er det de mest latterlige grunde, hvilket også kan give jer et indblik i at jeg er en latterlig mand. Men jeg er ikke latterlig, jeg er blot speciel og kender mine grænser. Derfor synes jeg at det er vigtigt man kender sin type, oveni det er der intet galt i at være kræsen. Hellere det end at være typen der tager alt og alle. Men i sidste ende, så kommer denne omgang til at handle om en hvis fobi jeg har, selvom jeg var kommet langt væk hjemmefra, for at komme på denne date.

Min venindes barndomsveninde

Det starter med at jeg finder en rigtig sød pige, som en af mine veninder havde sat mig op med. Det var en af mine veninders barndomsveninde, og hun havde en klar idé om at vi ville være perfekte sammen. Det skulle selvfølgelig have en chance, så derfor ender jeg med at tage til Århus. Det var lidt et mødested, da jeg ikke ville helt til Aalborg. Mest af alt fordi togene gik dårligere derfra, og jeg gerne ville hjem igen, hvis daten nu ikke gik suverænt. Men hvad min veninde ikke havde fortalt, var at hun arbejde for Akupunktur Aalborg hvilket jeg virkelig ikke brød mig om. Det som det jo i virkeligheden handlede om, det er at jeg ikke kan date en pige, som lever af nåle, som jeg virkelig har fobi overfor.

“Ovenikøbet lækker”

Det var en skam, men vi havde da en hyggelig aften. Hun var i bund og grund virkelig sød og ovenikøbet virkelig lækker. Der var skam ingenting der, men igen er det alle de små ting, som ender med at ødelægge det for mig. Men små og små vil jeg ikke kalde det, at en kommende kone lever af noget, som jeg har fobi for – det virker heller ikke helt optimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *