3D borg

3D visualisering er det nye

Hey igen bloggen, det vildeste jeg endnu har prøvet, vil jeg skrive i dette indlæg. Det er virkelig crazy, hvor langt teknologien er kommet, inde for de sidste mange år. Har i aldrig stået i den situation at man skal have købt ene lejlighed eller et hus, men man slet ikke kan forklare hvordan det skal være? Altså jo, man kan jo prøve at tegne det, men seriøst, jeg er ikke typen der kan tegne. Det er jo ikke fordi jeg er kunstner eller sådan noget. Der er også nogle mærkelige hjemmesider, men kan aldrig overskue hvordan de fungere, da det er virkelig indviklet.

Nyt værelse

Jeg ved selvfølgelig godt det ikke rigtig bliver brugt på denne måde. For det meste bliver det faktisk brugt, når man skal bygge nyt hus. Det var også der jeg lærte det at kende, fordi mine forældre ville bygge et hus. Så de havde kontaktet det her firma, som arbejdede med 3D visualisering. Hvilket betød de kunne give bygningskonstruktørerne et perfekt billede af huset, som de ønskede det skulle se ud. I samarbejde med deres arkitekt, kan dette lykkes. Mange af mine forældres venner havde brugt det, med stor succes endda. Så da vi alligevel havde snakket med det firma, gav de mig lov til at få min egen 3D model, så jeg kunne visualisere mit værelse. Dette er sikkert 100% med til at vores hus bliver perfekt, som mine mor og far også siger det.

 

Alt godt til jer

Men jeg tænker det var alt for denne gang bloggen, jeg ønskede bare at introducere jer til denne form for moderne teknologi. Hvem ved, det kunne jo være i en dag fik brug for det – hvilket jeg tænker i gør! For hvem elsker ikke sådan noget, så kan det være mor og far forstår, hvordan værelset skal se ud. Vi ses, hav det godt bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *