rengøring

Rengøring er vigtigt før en stor date

Hvis man gerne vil imponere en dame inden hun kommer for at besøge dig er det vigtigt at have styr på et par ting, så hun ikke kommer til at tro at du bare bor i slum. Læs med i det her oplæg og find ud af de ting du selv kan forberede inden der kommer nogen, så du i hvert fald har første hånds indtrykket på sin plads. Det ville være sindssygt ærgerligt hvis damen allerede i det hun træder ind ad din dør kommer til at væmmes ved dig på grund af det ene eller det andet. Her får du 3 gode tips!

 

 

Gå i bad!

Noget af det vigtigste ved førstehåndsindtryk er selvfølgelig hvordan du ser ud når hun træder ind ad døren. Først og fremmest kan du sørge for at du lige har nappet et bad så det ikke ligner du lige er stået op. Derudover kan du også lige taget lidt voks i håret så du ser frisk ud, og tage lidt pænt tøj på fra de fine rækker i klædeskabet. Så er du godt med!

 

Hav styr på din rengøring!

Hvis der er super rodet og ser klamt ud i dit hus eller din lejlighed, så kan du være sikker på at kvinden vil bemærke det. Piger er utroligt stramme når det kommer til rengøring så det skal der altså lige være styr på. Det duer ikke med et urent toilet når hun lige får brug for at låne det til det ene eller det andet!

 

Sæt lidt frugt frem!

Et trick jeg lige plejer at bruge som egentlig fungerer ret godt, selvom det lidt er snyd, så plejer jeg lige at sætte noget frugt frem så det ser ud som om jeg går op i kost og sundhed. Selvom jeg er enormt ligeglad, så fungerer det altså lige at smække noget frugt på bordet – prøv det! Det var de tre tips, som I forhåbentligvis vil tage til jer, så lover jeg jer at I hiver alle damerne hjem igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *