dating

Indretning af butik med vegetarisk undertone

Det er bare ikke alle dates der går godt, og vi kender vidst alle sammen de akavede øjeblikke, hvor du endelig møder tinder flirten for første gang. Så hun ikke lidt lavere ud på billedet? Jeg vil som oftest forsøge at holde alle de fæle tanker i baghovedet, men nogle gange sniger de sig bare frem, og så er der ikke meget at gøre. Jeg kender selv den fule stemme, som dukker op en gang imellem og spørger mig om mine øjenbryn ikke er blevet lidt for pjusket eller maven lidt for flommet. Der er de gode dage hvor jeg bare kan sige, jo de burde nok ordnes men jeg har ikke tid nu, før han kravler tilbage i skabet. Andre dage tager han med som den uvelkomne gæst, der sidder og hvisker mig ind i øret dagen lang med sin sexede Dracula stemme. Han er ikke den jeg vil have med på mine dates, for hvor godt humør jeg end var i da dagen begyndte, er han fabelagtig til at få attituden til at smitte af på mig.

Drømme og planer

Jeg kommer frem og er klar til at dele den der kop kaffe. Hun er flink og har overraskende noget mellem ørene. Hun har drømme om fremtiden, og er ikke bare en af de filosofiske personer som er så gode til at forstille sig dem og visualisere, men aldrig nogensinde for gjort noget ved dem. Hun kan drømme men også handle, og har en kæmpe lyst for engang at kunne stå for indretning af butik, men vil bevæge sig endnu længere end det.

 

Vegetar?

Stemningen er god og hun spørger også ind til mig, noget som de der fjantede tøser ofte kan være så dårlige til. Hun læner sig lidt frem, og jeg tænker yes, hun synes også det går godt. Må jeg stille dig et spørgsmål, og du skal være 100% ærlig. Nej, nej, nej. Hvad sker der nu? Hvad ville du helst, aldrig mere spise kød eller aldrig mere have sex? Og så var han tilbage. Djævlen sider der lige så stille på min skulder og hvisker med hans pirrende stemme. Det ved jeg ikke helt. Hvad ville du vælge? Fantastisk, hun er vegetar og som hun fører den næste selleristav op til munden, stiller djævlen sig op og skriger i mit øre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *