Dj udstyr

Dj udstyr + løgn om din roomie = NOGO

Så er jeg tilbage med gode råd til dine kommende dates. For kort at fortælle hvad dette går ud på, har jeg ikke andet at sige end at hun ikke kunne lide DJ’s. Som i nok alle ved, så er jeg meget ofte på dates. Det er ikke lykkedes mig at finde den eneste ene, da der altid er noget der går galt. Denne gang var det ikke engang mig der var noget galt med, men noget galt med den som hun troede jeg var. Det der sker er at min roomie er DJ, så da vi var på date havde jeg glemt at fortælle jeg havde en Roomie.

Aldrig lyv om din roomie

Det hele starter som de fleste andre dates, jeg møder enten en pige i byen eller så på Tinder eller andet. Det ender med jeg som altid inviterer på date, så vi lærer hinanden godt at kende og få gange lykkedes det mig at få hende med hjem. Det gjorde det denne gang kan man sige, men eftersom hun foragtede DJ’s, var det kun et meget kort visit hun gjorde hjemme hos mig. Hendes ekskærester havde åbenbart alle været DJ’s, så derfor skulle hun aldrig i livet date en DJ igen. Men da vi kommer hjem til mig, ser hun en masse DJ udstyr stå i min lejlighed. Som jeg skrev længere oppe, havde jeg undladt at fortælle at jeg havde en roomie – så hun troede jo med det samme at det var mit. Inden jeg nåede at sige noget, var hun allerede styrtet ud af døren. Dette var en sammensværgelse af hun troede jeg havde løjet om mit erhverv og at hun troede jeg var DJ.

Lad hende ikke tage fejl om dit erhverv

Men nu ved i da til en anden gang, lige så vel som jeg nu gør, at det kan bide en i røven at lyve om at have en roomie. Især hvis hans arbejder som noget, som din date hader mere end alt i denne verden. Derfor håber jeg ikke at i kommer til at laver den samme fejl som mig. Det var mit lille råd for denne gang, så jeg håber at i husker den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *