Facepalm guy

HP blækpatroner bestilles fremover i god tid

Hej bloggen, som altid vil jeg give jer et indblik i mit liv, mine dates og gode råd jeg vil give videre. Som altid har jeg været uheldig, selvom jeg efterhånden burde have prøvet det hele. I denne omgang var det sådan en lille rigtig dum ting, som jeg uden tvivl burde have været foruden.

Lorte printer

Det starter som de fleste andre dates gør, jeg ligger derhjemme og swiper lidt til højre og venstre på tinder. Så matcher jeg med en pige som jeg finder yderst attraktiv, charmerende og sød. Som den gentleman jeg er, så inviterer jeg dem som regel altid på en date. Jeg bruger som regel aldrig den samme restaurant af princip, da jeg vil være bange for en kæk kommentar fra tjeneren – så som: ”Jamen goddag igen, ny pige, ny dag hva’?”. Det ville være det ultimative no go for en pige, så derfor er jeg bare på den sikre side. Her i København er der alligevel restauranter nok. Men det der sker, er at jeg får booket bord på en restaurant der ser rigtig god ud. Det skal så siges at bestillingen skal medbringes ud printet. Men som altid gør jeg tingenen i sidste øjeblik, så jeg er på vej ud af døren og skal til at printe, men selvfølgelig mangler jeg blæk på printeren. Så kan man sige den date var ødelagt, men jeg tog afsted alligevel, og håbede at jeg kunne vise bekræftelsen på min mobil. Selvfølgelig var det ikke nok…

Hp blækpatroner
Hp blækpatroner

Råd om alt imellem himmel og jord

Derfor vil jeg fremover være snedig, så jeg har indtastet begivenheder i min kalender, så jeg en gang i måneden får bestilt de gode hp blækpatroner. Så er jeg næsten sikker på, at det ikke kommer til at ske for mig igen en anden gang. Det synes jeg selv er en holdbar ide. Men det var alt for denne gang, så håber jeg at i fremover vil læse med, så i kan få mine gode råd. De omhandler alt fra blækpatroner, til hvilket tøj, til hvilke steder man skal gå hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *