Unknown

Lav den perfekte mad med Royalty Line

Velkommen tilbage kære læsere,

Længe siden, men jeg vender som altid stærkt tilbage. Nu hvor sommeren står for døren, og det lækre vejr pryder, gør det mig inspireret til at yde en forskel i min livsstil. Jeg er interesseret i at eksperimentere med lækre råvarer på denne årstid. Det betyder at jeg må investere i køkkenudstyr fra Royalty Line. Royalty Line gør det muligt at kreere mad i verdensklasse. Derudover er det ovenikøbet muligt at få fingrene i til en overskuelig pris, over hjemmesiden geekshop.dk.

Den perfekte menu

En veninde og jeg har dermed besluttet at starte en madklub, hvor vi vil eksperimentere med råvarer og derved udfører mesterværker inden for madkunst. Vi har aftalt at starte vores madlavnings projekt på næste onsdag. Jeg har besluttet mig for at menuen skal bestå af tre retter. Forretten er bestemt til at være store rejer manieret i hvidløg og olie, serveret med frisk bagt brød. Hovedretten vil bestå af frisk stegt kyllingebryst serveret med nye danske kartofler og en jordbær/fetaost salat. Til dessert vil jeg lave en forfriskende islagkage, hvor der på toppen vil blive påført friske frugter. Det er, hvad jeg har bestemt menuen til. Onsdagen efter er det så hendes job, at kreere et festmåltid, hvilket jeg allerede ser frem til. Det bliver et hårdt program, jeg har udsat mig selv for, men jeg ser frem til at tage udfordringen op og udforske mine mad talenter i den dejlige sommervarm.

Royalty Line vil hjælpe mig med, at udføre menuen perfekt, da serien indeholder et bredt sortiment af køkkenudstyr, hvilke der bliver en nødvendighed til min madlavning. Jeg håber, at min veninde vil finde min madlavning lækker og at jeg derfra kan udvikle mig yderligere.

Det var alt fra mig i dag – Tak fordi I læste med, jeg vender stærkt tilbage med endnu et opslag inden for de nærmeste dage :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *