Tbea

Historien om min bror der gik personlig konkurs

Kære læsere,

Nu vender jeg tilbage med et formidabelt indslag igen. Jeg ved godt, at jeg har været fraværende den sidste rum tid, men jeg har så meget at skulle forholde mig til lige på det sidste. Jeg er konstant omringet af venner, familie, lektier der sidder helt op i halsen og presset på arbejde. Jeg må vælge at prioritere, og selvom det er hårdt, har jeg valgt at nedprioritere bloggen og jer. Jeg er så taknemmelig for, at I gider bruge jeres tid på at læse om mine hverdagsproblemer og oplevelser. Det er rart at kunne betro mig til andre end mine nærmeste venner. Jeg ved, de altid vil være der for mig, men jeg mangler også andre at kunne appellere til, og den rolle fuldfører I.

Nå men jer er her i dag for, at fortælle jer om en af mine nærmeste venner, faktisk min bror. For nogle år siden startede han sin egen virksomhed. I starten gik det vældig godt, men efterhånden som årene skred afsted, mistede han kontrollen herover. Han gik personlig konkurs, hvilket omhandler, at hans virksomhed var ved at lukke ned og han derfor skyldte en masse penge til sine kreditorer. Min bror var praktisktalt ødelagt, hans følelser var i ubalance og han manglede overskud til at håndtere konflikten. Derfor kontaktede han, TBEA, som tilbyder professionelle rådgivere, der hjælper den enkelte med at overskue de økonomiske problemer og den personlige konkurs. Ved forhandlingsbordet overlader den ramte styringen til TBEA, som herved hjælper den enkelte med at komme på rette spor igen. For min bror var dette en fantastisk hjælp. Ved samarbejde med TBEA formåede han at overkomme hans konkurs og opretholde en stabilitet i hans privatliv.

Jeg er selv vidne til hvilken hjælp rådgivningen medfører, derfor vil jeg anbefale samarbejdet til alle, der er vidne til en personlig konkurs!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *